x tukar url

Friday, June 17, 2011

Kolej Islam Darul Ridzuan





salam..hye sume..lame x update blog ni..hahha..almaklumlah kiter ni busy cikit..

daftar asrama lah ape lah..hihi..hari ni berakhirlah minggu pendaftaran yg memenatkan...harini juga bermulalah kelas pertama ku iaitu USUL AL TAFSIR dan Tassawuf dan Akhlak...

aq paling suke kelas usul al tafsir coz kali ni dapat ustazah yg sporting..heheh..
jengjengjeng
nama nya USTAZAH SAKINAH
org kedah p menetap kt perak..
banyak input yag kami dapat..
g pon aq suke care pengajarannya..
kami rase macam 1 family..
n rase kami ni adik n die kakak 
p still ade juranglah antara student n lecturer..
hahaha...
penuh n gelak n tawa..
santai je belajar..
p en kali ni class aku yg sepatotnya 
ade 15 org student jadi 6 org jer..
knpe tinggal 6 ??
p lah tanyer sendri kawan2 class ku 
npe x amek subjek tuh..huhu 

petang lak class ustazah Fadhilah..
kami pangglnya dalam kalangan group kami mama faizal
nak tau knpe?
coz ustazah ni amek berat sngt kt faizal..hihi
jeloz aq,...
class aq ni ramai cikit dri usul tafsir...
ade 10 org..
yg len lesap ntah kemana..
takot kot kt ustazah..huhu

ni subjek aq untuk sem jun 


2011DIPLOMA IN ISLAMIC COUNSELING JUN 2011DARUL RIDZUAN ISLAMIC COLLEGE

Tasawwuf dan Akhlak 
Usul Al-Tafsir
Mustalah Al-Hadith
Bahasa Arab 2
Teori Kaunseling
Psikologi Sosial
Foundation English 2
Pengajian Malaysia
Hafazan
Sahsiah dan Keterampilan

Ilmu tanpa Amal Ibarat Pohon Tanpa Buah

Reaksi:

0 ulasan:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...