x tukar url

Saturday, July 28, 2012

Segmen : Tambah Follower Sebanyak Mungkin



Nak buat segmen  tapi tak reti...tapi try jer lah .
Sebab sebelum tahun 2013 , harap ada followers sampai sebanyak mungkin+ , 
hihii , korang nak tak ?
Jadi , jom laa kita join sama2 ,tapi mesti ada syarat kan?xkan fitu2 jer kan..?hehe.
harap korang join lah ea...:)

SYARAT-SYARATNYA



# Hanya blog & Blogger Malaysia SHJ

# Wajib Like fan page Instinct De Hearty 
( Like Sini )

# Follow blog ni da Akan follow korang automatic
# Follow Blog ni gak Steadfast
# Buat entri ' SEGMEN : Tambah Follower Sebanyak Mungkin '
# Copy paste banner segmen di atas dan link ke entri ini
# Dah siap semua, hantar link entri ke kotak komen di bawah (link entri bukan link blog ye)




# Tulis berapa follower korang sekarang dalam entri , macam Instict De Hearty: 580

# Tag sekurang - kurangnya 3 , ajak ramai ramai laa , lagi besh ! dan pastikan mereka tau
#] Tamat 30 SEPTEMBER 2012 

P/S : Bila dah cukup 10 orang yang menyertai segmen ini, aku akan listkan senarai blogger yang sudi meng-joinkan diri. Harap ramai-ramai dapat sertai. Janji korang kena blogwalking dan follow blogger yang sudi join tau,







Ilmu tanpa Amal Ibarat Pohon Tanpa Buah

Reaksi:

0 ulasan:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...