x tukar url

Saturday, April 16, 2011

~ Ana Like2 Formula 1 yeszzza ~

salam...!!hah! jumpe lagi kiter dlm blog ni...like2!!hah...tau ape sport yg ana suke tngok?dari kecik ana suke bangat tngok Formula1 lorh..best2!..

tau ape Fovourite ana skrg?hahhah..
LOTUS RENAULT
Renault


Nick HeidfeldVitaly Petrov

                                                 Nick Heidfield Vitaly Petrov

TEAM LOTUS


Heikki Kovalainen    Jarno Trulli
                  
                                         Heikki Kovalainen  Jarno Trulli



Michael Schumacher           Nico Rosberg
           
                                 Michael Schumacher      Nico Rosberg

RED BULL RACING



Sebastian Vettel

Sebastian Vettel

p/s : tau npe ana x letak Mark Webber? coz ana x minat die..huhu
Mark Webber

Mark Webber

Nak tau pasukan Favourite ana wkt kecik2 dulu?hehe..like2!!
START
Sauber Petronas
~ Nampk x lambang Red Bull??

~kalo korg nk tau b4 Red Bull Racing wujud,Red Bull adalah salah satu penaja utama Sauber Petronas Selain Credit Suisse
THEN
BMW Sauber

Pastu BMW telah menjadi penaja terbesar pasukan Sauber dan telah menyingkirkkan nama Petronas dalam nama pasukan.tapi ana tetap minat coz Petronas menaja pasukan ni, keretanya smart n pemandu pujaan ku iaitu Nick Heidfield n Robert Kubica

AFTER THAT!!
ana dah x minat dah pasukan sauber coz Petronas dah x taja pasukan tuh
cmne ana boleh minat F1? mule2 start dari ana tngok pasukan Minardi

hahah.wktu ni Alex Yong jadi pemandu Formula1 pertama dari Malaysia...bagge btol ana wkt ni..p xde lah smpai terrlampau minat wkt ni.just suke cmtuh jer lah..huhu


Ilmu tanpa Amal Ibarat Pohon Tanpa Buah

Reaksi:

0 ulasan:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...