x tukar url

Thursday, June 7, 2012

hari Terakhir Di Kuala Lumpur

8  Jun 2012 tarikh akhir sebelum diriku meninggalkan KUALA LUMPUR untuk meneruskan perjuangan menimba ilmu untuk semester ke-4.

 Semua orang mesti de azam kan untuk sem baru?
hehe..nak tahu Azam Baru ku? Azam Baruku ialah:


Azam 1 :

 Repair baby kesayangan ku..hehe..sape or ape?jngn fikir bukan2 yer...
Ni dia.....!!!!


Yamaha Sport110 ss

Motor ni walaupun dah lame p dah bikin kasi cantik punya..mmg laju lah...tapi takdelah boleh lawan 125 or fz..but not bad lah..boleh tahan..
takat lagenda 110,wave,kriss sume boleh 
makan asap lah motor tu sume..hehe
tapi sayang..baby ku ni sekarang dah terok..koma dah 3 bulan tinggal kat kolej tuh..nak buat cmne..dah eksiden aritu xder duit nak repair..kali ni aku nak repair.walaupun motor lame tapi banyak jasa pada ku dalam menuntut ilmu..
motor ni antikk..junior ku xcakap 

"abang..nape senyap jer motor antik tu"

hehe..klo nak tau motor aku lah paling bising kat kolej..ramai dah kenal dah...
nanti aku tunjuk rupe die yg dah hancur uh..hehe


Azam ke2 :

aku nak amek sume 7 subjek yg aku tak amek sem lepas akibat eksiden..kesimpulan nya kalo nak exam tuh jangn lah keluar jalan2..hehe


Azam 3 :


nak kumpul duit beli Motor Impian...hehe..nak tau motor per?nii diaa..!!

Yamaha Fz 150i


Azam Terakhir???

Bahagiakan Ibu Bapa ku dengan Result yang GEMPAK dan menjadi ANAK YANG SOLEH!!
Mohon Doa...:-)



Ilmu tanpa Amal Ibarat Pohon Tanpa Buah

Reaksi:

2 ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...