x tukar url

Monday, August 13, 2012

Bukan Rezeki Dapat Hadiah DiariOnlineNurul

Salam Ramadhan Kepada Semua..cmne amalan kita seharian?hmm.harap kita semua dapat menambah amalan kita di akhir2 Ramadhan ni agar bertemu dengan malam lailatul qadar..

setelah berhempas pulas dengan program kelab yg sangat padat tambah dengan demam selama seminggu ni baru kini aku dapat bukak blog...heheh..alhamdulillah diberikan kesihatan sekali lagi..syukur..

bile bukak je blog waaa gembira nya bile aku bukak blog 
aku menang topup..waa bestnyer..mula2 aku join bende ni xharap sangat coz tau bukan senang nak dapat..perlu kan Luck nak menang..mybe berkat Ramadhan aku menang..heheh...syabas2...

then yg sedihnya kene respon dlm tempoh 24 jam...mmg xdapat lah..coz aku demam panas kot seminggu..dengan program kelab g..hmm..sedihnya..:( mungkin bukan rezeki aku kali ni..hihi..
LA TAHZAN ALIFF IN NAALLAH HAMA'ANA..







No 25 tu no aku tau,,:(




Tu Link Aku tau..


2 Pemenang baru yang dipilih..


jika kali ni aku xde rezeki mungkin akan datang ade rezeki..insyAllah...Tahniah buat semua pemenang..:)Mybe bukan rezeki aku bulan Ramadhan ni..diganti dengan orang lain..tahniah buat mereka..:)



Ilmu tanpa Amal Ibarat Pohon Tanpa Buah

Reaksi:

7 ulasan:

  1. tak pe lah dik...jan sedih, mungkin rezki tu tuk org lain kan...

    ReplyDelete
  2. jgn sedih..insyallah.lepas ni msti ada rezeki

    ReplyDelete
  3. firsttime dpt adiah dah xde rezeki..sedihnyer..:(

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. malangnya pemenang baru jugak tidak memberikan sebarang reapon..huhu..

    ReplyDelete
  6. hehe..that's mean tuh juga bukan rezeki die..hihi.:)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...