x tukar url

Tuesday, August 7, 2012

Syoknya Blogwalking bersama Aisyah Humaira


Cam menarik..:)

syarat?
-klik "LIKE" pada gambar header cik niera disini
-buat entry bertajuk Segmen "Syoknya Blogwalking bersama Aisyah Humaira'"
-letak banner segmen dan linkkan ke entry niera
-letak link entry anda mengenai segmen di kotak komen

niera kate senang je kan?
n lagi satu top referral akan dapat duit raya..berapa?die x bg tau lak...p cam best..so join ler..:)
tarikh segmen : 08.08.12 - 12.08.12









Ilmu tanpa Amal Ibarat Pohon Tanpa Buah

Reaksi:

36 ulasan:

  1. Hai,kita join segmen yg sama, sy dh follow awk, jgn lupa follow sy ye.

    http://cahayacintasejatii.blogspot.com/2012/08/segmen-syoknya-blogwalking-bersama.html

    ReplyDelete
  2. SENARAI PESERTA TELAH DIUPDATE!
    BOLEH BLOGWALKING UNTUK HARI INI :)
    AKAN DATANG MUNGKIN PESERTA BERTAMBAH DAN ANDA MASIH BERPELUANG UNTUK JADI TOP REFERRAL!

    JOM BW + FOLLOW MEREKA DI >> http://www.aisyahhumaira.com/2012/08/senarai-peserta-segmen-sbbah.html

    ReplyDelete
  3. Salam..taqie singgah dari Segmen yg Sama..:)
    Jom g Blogwalking kat kwn2 lain..:)
    Jom jalan2 kat Blog taqie sama..:)

    http://taqieeummu.blogspot.com/2012/08/segmen-syoknya-blogwalking-bersama.html

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum, is buat kunjungan dari segmen yang sama,
    is dah follow sini, dijemput ke blog is jika tidak keberatan.

    Selamat berpuasa dan selamat bersegmen.

    http://iskandarx.blogspot.com/2012/08/syoknya-blogwalking-bersama-aisyah.html

    ReplyDelete
  5. salam kenalan. hai thanks follow blog saye.. dh follow awk balik.. :)

    ReplyDelete
  6. cik siti balas kunjungan dari segmen yg sama...=)

    ReplyDelete
  7. datang singgah sini jgk..dh follow awk jgk..nice knowing u.. >_<

    ReplyDelete
  8. singgah dr segmen sama..no 11.:)

    ReplyDelete
  9. salam aliff , dari segmen yg sama . n0 30 :)
    thank sudi lawat blog dan follow saya :D saya dah follow awak !

    ReplyDelete
  10. Membalas kunjungan dari segmen yang sama No.15 ^^ tq sudi lawat tpt aku.. :D kalau sudi, datang lagi :P

    ReplyDelete
  11. singgah dari segmen yang sama :D
    dah follow
    http://dearsuperduperstar.blogspot.com/2012/08/segmen-syoknya-blogwalking-bersama.html

    ReplyDelete
  12. haii sy dari segmen yg same :) Jom bw ! sy da follow awk :D

    http://miechalovechocolate.blogspot.com/2012/08/segmen-syoknya-blogwalking-bersama.html

    ReplyDelete
  13. bw dri segmen yg sma ;) dh lame follow dh ;)

    http://farra-izzaty.blogspot.com/2012/08/segmen-syoknya-blogwalking-bersama.html

    ReplyDelete
  14. Assalamualaikum... cloaking..cloaking... blogwalking bermula... bersedia lah anda. is sudah datang...

    http://iskandarx.blogspot.com/2012/08/syoknya-blogwalking-bersama-aisyah.html

    ReplyDelete
  15. dia dtg ngan lenggang lenggoknye... Hehehe blogwalking di sini... ^_^
    http://www.jderella.blogspot.com/2012/08/segmen-syoknya-blogwalking-bersama.html

    ReplyDelete
  16. http://kumahuitu.blogspot.com/2012/08/segmen-syoknya-blogwalking-bersama.html


    Salam Perkenalan :) happy BW

    ReplyDelete
  17. Salam perkenalan.

    Singgah dr segmen yg sama.
    sudi lah menjengah ke blog nadia.

    http://misshongki.blogspot.com/2012/08/segmen-syoknya-blogwalking-bersama.html

    ReplyDelete
  18. dari segmen yg sama=)

    http://nurhafizahshaffril.blogspot.com/2012/08/segmen-syoknya-blogwalking-bersama.html

    ReplyDelete
  19. Salam..
    singgah dr segmen yg sama..
    harap sudi follow blog Ira pula..
    http://iraliana-sajasukasuka.blogspot.com/2012/08/syoknya-blogwalking-bersama-aisyah.html

    ReplyDelete
  20. salam ukhuwah..

    datang dari segmen yg sama=)
    sudi lah menjengah ke blog hani.

    http://semanisgulagulakapas.blogspot.com/2012/08/segmen-syoknya-blogwalking-bersama.html

    ReplyDelete
  21. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  22. Salam Ramadhan. Datang dri segmen yg sama. Dah follow blog awk jg. Sudi2 la melawat blog
    --> http://atiqawahid.blogspot.com/

    ReplyDelete
  23. husna singgah sini balas jejak..
    dari segmen yg sama..=)

    ReplyDelete
  24. Salam ! Ahlan Bika...
    Kalau sudi klik jugak ye. :)

    http://yuyuibieyna.blogspot.com/2012/08/segmen-syoknya-blogwalking-bersama.html

    ReplyDelete
  25. Done follow , singgah laa blog finiey ye ? :)


    http://luahanhatisifiniey.blogspot.com/2012/08/segmen-syoknya-blogwalking-bersama.html

    ReplyDelete
  26. Assalamualaikum Akhi,
    Jemputlah dtg blog kalau sudi

    http://nurulfadhilatulnabilah.blogspot.com/2012/08/segmen-syoknya-blogwalking-bersama.html

    Thnks :D

    ReplyDelete
  27. Assalamualaikum :)
    perhatian untuk anda !

    http://www.aisyahhumaira.com/2012/08/perhatian-kepada-peserta-segmen-sbbah.html

    selamat berblogwalking :)

    ReplyDelete
  28. Datang dari segmen yang same.. Dah follow sini, follow la saya balik

    http://nurfara-hani.blogspot.com/2012/08/segmen-syoknya-blogwalking-bersama.html

    ReplyDelete
  29. salam ramadhan sha singgah dr segmen yg sama..jom kena ngn sha..trus follow ya..http://opzzpinky.blogspot.com/2012/08/segmen-syoknya-blogwalking-bersama.html

    dah follow kamu :)

    ReplyDelete
  30. salam ramadhan ..dah follow lama dah.. mai jenguk dari segmen http://ohgadisitu.blogspot.com/2012/08/segmen-syoknya-blogwalking-bersama.html

    ReplyDelete
  31. Salam Ramadhan...
    datang dari segmen ne juga...
    meh ke blog :)

    http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/08/segmen-syoknya-blogwalking-bersama.html

    ReplyDelete
  32. baby singgah bw ke sini.. hii, selamat hari raya nanti ;)

    ReplyDelete
  33. haii! dtg BW kat cnie lagii.
    come visit my blog :)

    http://zuhayrazack.blogspot.com/2012/08/segmen-syoknya-blogwalking-bersama.html

    ReplyDelete
  34. salam , hai . datang dari segmen yang same .
    kebetulan datang ni nak jemput join GA ni :)
    memerlukan peserta lelaki yang lebih

    http://itsmetira.blogspot.com/2012/08/ga-syawal-giveaway.html

    ReplyDelete
  35. SEGMEN SUDAH PUN TAMAT !
    TERIMA KASIH KERANA JOIN :)
    HAPPY BLOGGING !
    PASTIKAN ANDA TERJAH SEMUA YE :) HEHE :D

    http://www.aisyahhumaira.com/2012/08/segmen-sbbah-tamat.html

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...